U bent hier: Home NLP Opleidingen NLP Master Practitioner Opleiding

NLP Master Practitioner Opleiding

De NLP Master Practitioner opleiding is de logische stap die je kunt nemen na het volgen van de NLP practitioner opleiding. In de NLP practitioner opleidingdraaide het vooral om het aanleren van alle NLP technieken en NLP taalpatronen.

De NLP master practitioner opleiding gaat daarom over het vergroten van je vaardigheden met NLP. Het toverwoord binnen de NLP master practitioner opleiding is creativiteit. Je begint de NLP technieken en attitudes vanuit een nieuwe richting te benaderen zodat je steeds creatiever en effectiever kunt communiceren.Op creatieve wijze leer je de NLP technieken zelf samen te stellen zodat je elke situatie aan kunt.  Zo leer je met elke persoon waarmee  je communiceert andere technieken gebruiken en persoonsgericht te communiceren.

De NLP technieken overstijgen

In dit deel van de NLP Master practitioner opleiding leer je zelf technieken creëren zodat je NLP helemaal op jouw leven kunt afstemmen. Behalve dit leer je NLP technieken in gesprekken in te bouwen zodat je NLP ook kunt toepassen zonder dat de ontvanger bewust merkt dat je dit aan het doen bent. Zo kun je NLP eenvoudig gebruiken in je relaties met vrienden, familie of collega’s om op een nog dieper niveau contact te maken.

Hypnose

Hypnose is de krachtigste manier om mensen positief te beïnvloeden. Door beter gebruik te maken van je taalpatronen, je stem en je eigen state of mind kan je mensen in een relaxte toestand brengen waar het makkelijker wordt om positieve veranderingen te maken in hun onbewuste. Je kan hypnose gebruiken in coaching gesprekken, verkoop gesprekken of overal waar echte overtuiging nodig is.

Excellent communiceren

Excellente communicatie bestaat uit een aantal factoren. Één van die factoren is het gebruik van je stem en intonatie. Samen met de beste stemtrainer van Nederland gaan we aan de slag om je stem zo effectief mogelijk te leren gebruiken.  Tijdens deze masterclass leer je jouw eigen geluid kennen en finetunen.

Creativiteit

Binnen de hele NLP Master practitioner staat creativiteit centraal. Met twee mysterie gasttrainers gaan we tijdens deze dag aan de slag om jouw creatieve brein te prikkelen. Binnen deze dag staat het loslaten van denken en meer werken vanuit je onbewuste centraal.

Praktische informatie en data

De NLP Master Practitioner duurt in totaal 10 dagen. Deze opleiding geven we dus in twee delen van 5 dagen, zodat je een compleet traject doorloopt en jezelf met recht NLP Master Practitioner kunt noemen! De trainingsdagen starten om 10.00 uur en om 17.00 uur zijn de dagen ten einde. Het tarief voor deze NLP Master Practitioner is 2750,- Euro (of 10 termijnen van 275,- Euro) inclusief certificering als NLP Master Practitioner, handleidingen en koffie/thee tijdens de trainingen .

We organiseren de Master Practitioner opleiding op de volgende data:

 • Woensdag 10 t/m zondag 14 mei en woensdag 7 t/m zondag 11 juni 2017
 • Woensdag 23 t/m 27 mei en woensdag 20 t/m 24 juni 2018

Overstappen van NLP Opleiding

Het kan voorkomen dat je over wilt stappen van een andere NLP opleiding naar deze erkende NLP opleiding. Mocht je dat willen, dan is het goed om eerst samen een verkennend gesprek te hebben zodat we kunnen kijken of de NLP opleiding die je hebt gevolgd helemaal aansluit bij deze NLP Master opleiding. Mocht blijken dat het nodig is om dingen in te halen, dan mag je gratis delen uit de NLP practitioner opleiding volgen zodat je kennis helemaal up to date is.

Resultaat

Nadat je de NLP Master practitioner opleiding gevolgd hebt ben je gegroeid als persoon in zowel je zakelijke als je privé leven. Het veelvuldig, vaak onbewust gebruiken van de geleerde attitude en technieken helpt je om effectiever en met meer plezier te leven. Als je over een jaar terugkijkt naar dit moment nog voordat je begon met de opleiding zul je zien hoeveel makkelijker en relaxter je bent gaan leven. Je beheerst NLP op een Master level, waar je op alle mogelijke fronten je voordeel mee kunt doen.

Ervaringen van deelnemers

“De Master Practitioner was voor mij een prachtige aanvulling op wat ik eerder
in de trainingen van Robin had geleerd. Daar waar de Practitioner zich vooral
richt op het aanleren van technieken en het doorgronden van taalpatronen,
gaat de Master Practitioner veel meer over het vrij en creatief toepassen van
de technieken en inzichten. Het gaf me zelfvertrouwen om te ervaren hoe
makkelijk het toepassen van NLP wordt, als je geleerde inzichten van
binnenuit boven laat komen en ze op je gevoel gaat gebruiken. Er vallen
steeds meer puzzelstukjes op hun plek en het wordt steeds eenvoudiger
om je goed en positief te voelen en om je eigen strategieën te doorzien en te
wijzigen in constructieve patronen. De dagen met de verschillende gasttrainers
waren zeer boeiend en een echte aanvulling op de dagen met Robin. Hoe kun
je je stem gebruiken om meer te bereiken? Hoe kom je in contact met je
creativiteit en je intuïtie? Hoe geef je expressie aan je gevoelens en aan wat je
wilt? En hoe krijg je meer controle op wat je voelt door middel van je adem?
Allemaal boeiende thema’s om nog meer grip te krijgen op alle processen in
mijn lijf en in mijn brein, zodat ik me steeds sterker, ontspannen en vol
zelfvertrouwen voel en met steeds meer plezier en enthousiasme mijn leven
kan leiden en het pad kan volgen dat bij mij past.Dank je Robin, voor deze
inspirerende dagen!”

Aanmelden en kennis maken

Het is belangrijk om een trainer en training te vinden die bij je past. Daarom voeren we in elk geval een verkennend (telefoon)gesprek, waarin we kennis kunnen maken en jouw wensen met betrekking tot NLP helder te krijgen.

Dit gesprek kun je aanvragen door het formulier onder aan deze pagina in te vullen, je wordt dan zo snel mogelijk gebeld. Je mag ook zelf contact opnemen. Heb je al kennis gemaakt of wil je direct aanmelden, gebruik dan het onderstaande formulier.

Aanmelden voor een NLP Opleiding

 • Factuuradres

  (Indien afwijkend van bovenstaand adres)
 • Verkennend gesprek/ Aanmelden

  Is je keuze ‘aanvraag verkennend gesprek’ dan belt Robin Stevens je voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Is je keuze ‘aanmelden voor een NLP opleiding’ dan meld je direct aan voor de gekozen NLP opleiding.

 • De Master Practititoner was voor mij een prachtige aanvulling op wat ik eerder in de trainingen van Robin had geleerd. Daar waar de Practitioner zich vooral richt op het aanleren van technieken en het doorgronden van taalpatronen, gaat de Master Practitioner veel meer over het vrij en creatief toepassen van de technieken en inzichten. Het gaf me zelfvertrouwen om te ervaren hoe makkelijk het toepassen van NLP wordt, als je geleerde inzichten van binnenuit boven laat komen en ze op je gevoel gaat gebruiken. Er vallen steeds meer puzzelstukjes op hun plek en het wordt steeds eenvoudiger om je goed en positief te voelen en om je eigen strategieën te doorzien en te wijzigen in constructieve patronen.

  De dagen met de verschillende gasttrainers waren zeer boeiend en een echte aanvulling op de dagen met Robin. Hoe kun je je stem gebruiken om meer te bereiken? Hoe kom je in contact met je creativiteit en je intuïtie? Hoe geef je expressie aan je gevoelens en aan wat je wilt? En hoe krijg je meer controle op wat je voelt door middel van je adem? Allemaal boeiende thema's om nog meer grip te krijgen op alle processen in mijn lijf en in mijn brein, zodat ik me steeds sterker, ontspannen en vol zelfvertrouwen voel en met steeds meer plezier en enthousiasme mijn leven kan leiden en het pad kan volgen dat bij mij past.

  Dank je, Robin, voor deze inspirerende week en weekend. Ondertussen heb ik alle trainingen gevolgd die je op dit moment geeft. Ik laat me graag verrassen door je nieuwe plannen!

  Met hartelijke groet!

  Fief
  Terugblik op de NLP Master practitioner

 • Het is wel duidelijk hoe Robin door Bandler is geïnspireerd! Ik vind het boek als handleiding, maar vooral als inspiratiebron en als ‘experimenteer-grondslag’ echt hartstikke nuttig.

  Ik ben al begonnen om alle 35 autistische jongeren die ik dagelijks om me heen heb, uit te vragen over hoe hun overprikkeldheid in hun individuele geval werkt. Overprikkeldheid blokkeert ze namelijk het meest. Ik hoop zo een beter aanknopingspunt te hebben om bij hen met hypnose aan de slag te kunnen. Eén autistische jongen met angst aanvallen die niet meer naar school durfde, heb ik in ieder geval weer aan de gang. Zonder angst naar school! GGZ was al maanden met hem bezig zonder enig resultaat. Ouders schrokken zich gek toen hun kind na 3 sessies zei dat ie de volgende dag weer naar school zou gaan. Dus heb ik moeder daarna ook nog maar even wat extra vertrouwen ‘ingesproken’. Zij blij, kind blij, school blij en ik dus ook!

  Ik heb mooie dingen bij jullie geleerd 🙂
  Mooie dingen geleerd

 • Robin is een geweldig goede NLP Trainer, die ik iedereen kan aanbevelen...!

  Op zijn eigen sympathieke manier demonstreert hij zijn grote deskundigheid als trainer en weet dit te koppelen aan een gezonde portie humor. Ik heb genoten van de verhalen, die vooraf gingen aan een oefening, en raakte meestal héél gemakkelijk in een comfortabele trance, waardoor mijn onbewuste zich volop kon openstellen voor alle goede suggesties die Robin ons gaf.

  Ik vind het altijd weer verrassend om te ervaren hoe krachtig NLP is en hoe makkelijk en snel je de technieken kunt gebruiken om bv. méér balans, geluk en succes te creëren, zowel voor jezelf als voor je dierbaren. Voorwaarde is dan wel dat je NLP dient te leren van een deskundige trainer als Robin Stevens.

  Kortom, ik ben héél tevreden over de manier waarop Robin training geeft en ik kijk nu al uit naar de extra Modules Coachen en een Praktijk Starten die binnenkort op het programma staan...
  Hartelijke Groeten,

  Trees Oostendorp-Halapiry

  www.coachcounseler.nl
  Trees

 • Robin Stevens neemt je op een zeer eigen en interessante manier mee op het NLP-pad.

  Ik heb genoten van zowel de practitioner training met snel daaropvolgend de master-practitioner training.

  Het heeft mij in korte tijd veel meer kennis en inzicht gebracht in de makkelijke maar o zo doelgerichte technieken van het NLP.

  Ik ben me meer en meer gaan realiseren dat persoonlijke ontwikkeling geweldig is en NLP biedt de opening om door te blijven stijgen.

  Als klap op de vuurpijl een seminar van 3 dagen o.l.v. Richard Bandler de "grondlegger" van NLP in Amsterdam.

  Ik ben klaar voor mijn coachpraktijk en gebruik mijn creativiteit, improvisatie en levenservaring in combinatie met NLP om de mensen

  die mij in mijn praktijk gaan bezoeken beter te doen inzien dat het leven geweldig is als ze zelf de teugels stevig in handen nemen

  en houden en minimaal gaan voor zich maximaal goed voelen!

  Robin Kammerman Coaching Dordrecht
  Robin

 • Hoi Robin,

  Ik neem graag deel aan terugkomdag/avond.

  Hieronder een stukje voor je website. Mijn buurman heb ik van zijn vliegangst afgeholpen. Het gevoel bij het vliegen was nu ineens heel prettig en mooi. Ben benieuwd wanneer hij gaat vliegen. Als 'bonus' heb ik het onderbewuste de opdracht gegeven om alle irritaties en lichamelijke klachten te laten verdwijnen. En meer 'hapiness' in zijn leven. Gaaf om te doen!

  Bedankt voor de geweldige trainingsdagen! Ik weet/wist dat de NLP methodiek persoonlijke groei een impuls geeft, echter het daadwerkelijk doen en toepassen heeft mij weer volledig verrast. Wat heb ik hier een energie uitgehaald en zie ik weer zoveel mogelijkheden en kansen in werk- en prive leven! Je frisse enthousiaste manier van trainen, met humor en up-to-date van de laatste NLP technieken, hebben die energie los laten komen en de veranderingen in beweging gezet. Gaaf om te zien en te beleven. In een woord: top!

  Hartelijke groet,

   
  Oscar

 • Hoi Robin,

  Het heeft even geduurd, maar hier ben ik dan met een soort van testimonial.

  Ik heb de cursus voor de helft als in een plezierige roes beleefd, of eigenlijk moet ik dus zeggen in trance. Een aparte ervaring om naar talrijke vermakelijke verhalen te luisteren en daar blijkbaar van alles tussendoor uit op te steken. Hoewel het mijn bewustzijn moeite koste te geloven dat mijn onbewuste werkelijk alle instructies opsloeg en paraat zou hebben op het juiste moment, moet het toegeven dat ik de NLP technieken ruimer kan toepassen, er nog wat creatiever mee durf te zijn en een nieuwe stoot inspiratie heb, wat bij veel cliënten als een speer werkt. Het heeft me kracht gegeven en mijn blik weer verruimd.

  Het was een feest van herkenning om je te ontmoeten en ik vond het trance tekenen en Laura ook een super aanvulling. Richard Bandler is een waar fenomeen. Voor mij zou een eindopdracht of wat eindoefeningen, waarop we dan individueel feedback hadden kunnen krijgen een meer voldoeninggevende afsluiting zijn. We moesten het nu vooral doen met elkaars feedback en het geeft me te denken voor welke kwaliteit/vaardigheid het mastercertificaat echt staat. Maar goed, het gaat er natuurlijk om wat ik eruit heb gehaald en dat kan ik blijven ontwikkelen en oefenen. Helaas kan ik niet zo snel weer dagen vrij nemen om aan deze ronde mee te doen, maar ik zou graag een keer de combi van het milton model en hypnose willen volgen bij de practitioners. Ik hou de volgende ronde in de gaten!

  Voor een terugkomdag/avond ben ik wel in... gaan we dan ook nog een oefening doen? Lijkt me leuk!

  Groetjes,
  Doeskja

 • Hoi Robin,

  Lekker weekendje niks gehad?

  Mijn weekend was vol met emoties. Ik kon in trance weer heel ver naar vroeger terug; beelden en gevoelens die ik dacht kwijt te zijn na mijn ongeluk. Zoals ik je al eerder schreef, ik voel me na de master opleiding thuis gekomen, ga ik dat ook steeds meer ervaren. Het gevoel van " er is een leven voor mijn ongeluk en een leven na", is verdwenen, het is weer 1. Al die jaren probeerde ik mezelf te zijn, dacht ik te zijn wie ik was, maar nu zie en voel ik weer diep van binnen, ervaar ik wie ik ben, hoe ik ben, wat ik wil. De dingen waarvan ik dacht niet aan te kunnen, kan ik nu wel omdat ik nu voel het te kunnen.

  Het heeft me dus inderdaad geen ander mens gemaakt, maar mezelf weer. Ik voel mijn eigen diamantje van binnen weer schijnen maar sta ondertussen ook heel stevig in mijn schoenen, down to earth! En daar geniet ik enorm van.

  Zo is ook de hele NLP master week een anker voor me, wat een fantastische week was dat en wat ben ik blij deze meegemaakt te hebben, veel geleerd dus, maar ook heerlijk gelachen.

  Bedankt.

  Groetjes,
  Astrid

 • De dagen vlogen voorbij, het was weer helemaal geweldig, de NLP Master Practitioner opleiding van Robin, Weer veel nieuwe technieken geleerd en zelf bedacht, veel geoefend en vooral, heel belangrijk, heel veel gelachen.
  Het was heel bijzonder, een hele week achter elkaar te trainen, elke dag ging ik weer met spanning tegemoet, wat zouden we vandaag gaan doen, wat zou er komen?? Ik zat, en zit nog steeds, helemaal in de flow van geluk en plezier.
  Ook de dagen met de stemtraining en intuïtief tekenen waren bijzonder, intensief maar ook ontspannend en leuk.
  Ik heb echt weer heel veel aan de opleiding gehad, Het maakt het leven zoveel leuker als je NLP kent...
  Na deze toch al zo geweldige week, hadden we ook nog een super weekeind training met Dr Richard Bentler en John La Valle, echt een belevenis om nooit meer te vergeten.
  Robin, bedankt, het was super!!!!!!

  Anneke
  Anneke